TörténetMester

Úgy döntöttél, hogy nem törsz J. K. Rowling és George R. R. Martin babérjaira?quill-175980_640

 

Te sem akarsz több száz oldalas könyveket írni, helyettük a rövidebb, frappánsabb írásokban hiszel?

Ugyanakkor novellistaként vérbeli profi akarsz lenni?A regény helyett a novellát érzed magadhoz közel?

Akkor köztünk a helyed, a RitArt Academy TörténetMester képzésen!

 

Az írói álmokat dédelgetők első nekifutásra ritkán gondolkodnak regényírásban, hiszen egy laikus is tudja, hogy regényt írni óriási feladat, a tapasztaltak meg aztán végképp tisztában vannak azzal, hogy egy-egy regényt megírni akár évekig is tarthat.

Nem mindenkiben rejtőznek ott J. K. Rowling, Georg R. R. Martin, Jókai Mór ambíciói, és bizony az Olvasók sem akarnak mindig heteket eltölteni egy-egy történettel, hanem szeretik a rövidebb, lényegre törőbb, gyorsabb olvasmányélményeket is.

De azért a történet írásnak sem lehet csak úgy ukk-mukk-fukk nekiugrani, mert ha maradandót akarunk alkotni, akkor a történet írás mesterfogásainak alapjait is érdemes kitanulni!

Nincs is annál szebb pillanat, mikor az írók és az Olvasók igényei ilyen szépen találkoznak, ugye?

TörténetMester 10 órás (1 napos) képzés, RitArt Academy jobb agyféltekés módszertannal

 

MI LESZ A KÉPZÉSEN?

 • 7-8 írói feladat, felolvasásokkal – ezek teszik ki a képzés gerincét, mert mi mindennél fontosabbnak tartjuk a tapasztalat útján való tanulást!
 • Ugyanennyi lehetőség agyintegráló gyakorlatok elvégzésére, azok begyakorlására, megtanulására.
 • Lesz elmélet is természetesen. Minden feladathoz kapcsolódik tudásanyag, hiszen a bal agyféltekének is meg kell kapnia azt, ami jár neki 🙂

 

MI NEM LESZ A KÉPZÉSEN?

 • Mivel a képzés igen intenzív, és feszített tempójú, ezért könyvkiadásról, könyvszerkesztésről, könyvterjesztésről szóló beszélgetésekre nem lesz idő, de minden ilyen infót felvethetsz és megkaphatsz majd a zárt csoportban, ahova a képzés után mindenki meghívót kap.
 • Nem lesz a tréningen kritizálás és véleményezés sem, kizárólag előremutató terelgetésről van szó a mi képzéseinken. Ez a hozzáállás kiválóan teljesített és bizonyított az elmúlt 2.5 évben, mióta a RitArt jobb agyféltekés íróképzéseket szervez.

 

KIKNEK SZÓL?

 • Elsősorban azoknak, akik nem gondolkodnak regényírásban, de a profizmust az írásban mindenek fölött valónak tartják.
 • Azoknak, akik a rövidebb, frappánsabb történetekben hisznek, és az Olvasóikat ezekkel szeretnék kiszolgálni.
 • Azoknak, akik a regényírás nagy falatnak bizonyult, de új lendületet akarnak kapni más műfajban.
 • Azoknak, akik az írásban már nem kezdők, de az ihlet és az áramlás fenntartásához szükségük van a jobb agyféltekés módszerre, és ezt a leghatékonyabb módon, a gyakorlatban akarják elsajátítani.

 

KIKNEK NEM SZÓL?

 • Azoknak nem szól ez a képzés, akik mindenkinél jobban tudnak mindent, és azért járnak emberek közé, hogy fensőbbrendűségüknek teret adjanak…
 • Azoknak sem szól, akik pszichiátriai kezelés, vagy pszichiátriai drogok hatása alatt állnak. Ha gyógyszert szedsz, mindenképp kérd ki a szakorvos véleményét, és csak akkor jelentkezz a tréningre, ha ő a beleegyezését adta!

 

KI TARimg_1781TJA A TRÉNINGEKET?

Köbli Szilvia, a RitArt Academy vezető trénere, aki 2013-ban maga is Vidi Rita módszerével vált íróvá. A kétnapos tréning végére megfogalmazódott célja: minél több embernek lehetőséget adni a tanfolyamon átélt élmények megtapasztalására. Ennek érdekében részt vett az első tréner képzésen, majd a RitArt Academy franchise partnere lett. Még több információt találsz a RÓLAM menüpontban.

 

ÁRAK

A tanfolyam ára bruttó 24 900 forint

 

JELENTKEZÉS

Név*
Email*
Email még egyszer*
Irányítószám*
Város*
Utca, házszám*
Telefonszám*
Számlázási név
Számlázási cím
Dátum, amelyre jelentkezel*
Kedvezmények*
Elfogadom a szerződési feltételeket*
Hol hallottál a jobb agyféltekés tréningekről?*


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A JELENTKEZEM gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

 

I. JOGI HÁTTÉR

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést!

FIGYELEM! A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Köbli Szilvia egyéni vállalkozóval kötöd. Székhely: 7723 Erdősmecske, Petőfi u. 59.  Adószám: 67765720-1-22 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107441/2016.

A számlázás elektronikusan történik, e-mailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

A vállalkozás panaszkezelése e-mailben történik: kapcsolat@boldogulo.hu

A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Baranya Megyei Békéltető Testület Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109. Telefonszáma: (72) 507-154 E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu

A szolgáltatás teljes árát, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kör leírását a megrendelő űrlap fölött találod.

A szolgáltatás ára nem fedezi a tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.

Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.

Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

Tárhelyszolgáltató:  3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, hostcontact@megacp.com

Hírlevél küldőnk, a ListaMester szoftver tulajdonosa és üzemeltetője, a Bithuszárok Bt. Biatorbágy. Cégjegyzékszám: 13-06-065996. E-mail:info@bithuszarok.hu

 

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés

Fizetési adatok: CSAK A JELENTKEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN FIZESS!

Banki átutalás vagy befizetés: KÖBLI SZILVIA 11731001-21216860 OTP BANK

 

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS LEMONDÁSI JOGRÓL

 

A szolgáltatás teljesítése előtti esetben: A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés-felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben a kapcsolat@boldogulo.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése utáni esetben: A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződés-felmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A RitArt Academy tréningjeinek és anyagainak jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója, valamint a RITART ACADEMY LTD, a franchise tulajdonosa és a kiadványok felelőse.

V. KAPCSOLATFELVÉTEL

kapcsolat@boldogulo.hu vagy +3620/5404966 Köbli Szilvia

 

Készült: 2016. október 20.