GY.I.K.

Gyakran ismételt kérdések. Lehet, hogy benned is felmerültek ezek? Itt vannak a válaszok:

 

“Én még sosem írtam semmit, fog ez nekem menni?”

Igen! A módszer működik mind a kezdő, mind a tapasztalt íróknál.

“Évtizedek óta írok, de az utóbbi időben mintha elveszítettem volna ezt a képességemet. Vissza tudja adni ez a módszer?”

Igen! Sokan küzdenek ezzel a problémával, de nálunk az első feladat után megszűnnek a blokkok, és visszatér, sőt, megújul a régi képesség.

“Hány éves kortól jöhetnek a gyerekek?”

12 éves kortól javasoljuk. A gyerekek együtt dolgoznak a felnőttekkel, nincs külön gyerekcsoport, egyszerűen nincs rá szükség. A legkisebb résztvevőink fejében olyan csoda van, hogy mi, régi motorosok csak ámulunk. A gyerekekre természetesen külön figyelmet fordítunk, bármikor pihenhetnek, ehetnek-ihatnak.

“Én ebben az egészben nem hiszek, de azért kíváncsi vagyok.”

Akkor kérlek, ne gyere! Nem kell hinni a módszerben, mert mindenkinél működik, aki csinálja a feladatokat, de aki azt akarja, hogy nála ne működjön – előítéletekkel  érkezik -, az azt fogja tapasztalni, hogy két napig, a tréning időtartama alatt, nagyon kemény belső harcot fog megvívni. Ugyanis a dolog működni fog nála is, csak éppen ezzel az egója nem tud mit kezdeni, így egy hihetetlenül erős kognitív disszonanciával kell szembenéznie. Sem neked, sem nekünk nincs szükségünk arra, hogy bárki is belső harcot éljen meg ez alatt a két csodálatos nap alatt, tehát arra kérünk mindenkit, aki nem hisz, meg nem akarja ezt a dolgot, hogy legyen szíves nem eljönni. Te ismered magad, ha vagy annyira nyitott és pozitív személyiség, aki a kezdeti ellenállását át tudja fordítani cselekvésbe, akkor gyere nyugodtan.

“Szkeptikus vagyok egy kicsit, mert a jobb agyféltekés rajztanfolyam után sem tudtam mit kezdeni a tudásommal.”

Nálunk ez nem fordulhat elő. Egyrészt azért, mert minden kedves résztvevőnket meghívjuk a tréning két napja után egy zárt fórumra, ahol jelenleg közel 400 író várja az új csatlakozókat, és egymást inspirálják a csapat tagjai. Másrészt pedig külön mentorprogramokat indítunk az első könyv megírásához, és az első könyvírással megkeresett millió eléréséhez! Azt, hogy író leszel, mi nagyon komolyan gondoljuk.

“Mi van, ha nálam nem működik majd a módszer?”

Tapasztalatunk szerint még jobb agyféltekében sérülést – agyi érkatasztrófa – elszenvedőknél is működik a jobb agyféltekés módszer. A szakmai rész pedig úgy van felépítve, hogy az apró részektől haladunk az írói szakma csúcsa felé, és ki is tűzzük a zászlót!

“Túl hosszúnak tűnik ez a két nap így napi 10 órával. Nem lehetne négy napra szétosztani?”

Nem. Tedd a szívedre a kezed: mennyire könnyen szabadulsz el otthonról négy napra?

“Igazából nem akarok író lenni, de szeretek új dolgokat megtanulni, és nagyon érdekel a módszer. Jöhetek?”

Sokan jöttek már úgy, hogy igazából nem akartak írni, íróvá válni, aztán a végén mégis könyvet írtak! ;). Tehát mindenképp gyere, jól fogod magad érezni, és ha te is rákapsz az írói lét ízére, akkor nem leszünk meglepve!

“Vállalkozó vagyok, és marketing céllal érdekel csak a könyvírás, regényt nem akarok írni (legalábbis most így gondolom). Érdemes részt vennem a tréningen? Szakkönyv-íráshoz is kapok ötleteket?”

IGEN! Ha érdekel a marketing és nem kezdő fokon műveled, akkor te is tudod, hogy a történetek csodákra képesek az értékesítés folyamán, és a szakértői státusz kialakítása közben, és a vevők bizalmának elnyerése sem másodlagos. Mindent megtanulsz a két nap alatt arról, hogyan vond be az olvasóidat – vevőidet -, hogyan szórakoztasd őket, miközben eladsz nekik, és hogyan foglalják imába a nevedet, amikor elolvassák az egyébként marketing célokat szolgáló könyvedet. Ez minden marketinges álma, te ezzel a tudással és ezzel a módszerrel valóra is tudod majd váltani! Továbbá számodra, vagy a blogbejegyzések írásával megbízott munkatársad számára még érdekes lehet a „Blogger Workshop” is, ahol megtanuljátok, hogyan kell könnyedén témákat találni, és azt számotokra és az ügyfeleitek számára is értékes tartalommá formálni. De könyvíráshoz kimondottan az Író születik tematikáját javasoljuk.