Blogger Workshop

Segítség, nem tudok már miről blogolni!

office-612532_640

 

 • Miről írjak, hogy jöjjenek a látogatók az oldalamra?
 • Miről írjak, hogy elismerjék a blogomat?
 • Miről írjak, hogy hozzászóljanak a látogatók?
 • Miről írjak, hogy vásároljanak is?
 • Mire keressek rá, hogy legyen ötletem?

Minden blogger reggeli gondolata ez: ma miről írjak?

Még azok is ezzel ébrednek, akik már rég beidőzítették az aznapra valót, de hát ugye a bloggerkedés az egy véget nem érő folyamat, és nincs blogtulajdonos a földön, aki ne ácsingózna újabb és újabb ötletek után, és olyan sincs, aki ne félne attól, hogy egyszer csak, egy szépnek nem mondható napon kiürül az ihlet-tár.

Ráadásul, ha megnézzük, mit csinálnak mások, akkor csak ámulunk: mindenféle cuki videókat, kutyás-macskás fotógyűjteményeket, kisbabás szerencsétlenkedéseket, esküvői meglepetés videókat, könnyeztető lánykéréseket posztolnak mindenfelé, még ott is, ahol nem is ez a téma!

Hát mi van itt? Már senkinek sincs egyedi ötlete?

Rossz hír: nincs. Jó hír: neked lesz!

 

RitArt Blogger Workshop

Egy napos, hiperintenzív íróképzés 9-től 19 óráig, kifejezetten bloggerek és Facebook oldaltulajok számára.

Jobb agyféltekés módszertannal!

Miről szól a RitArt Blog Workshop?

 • Adunk közel 350 témaötletet. Ez nem vicc, ez komoly, meg fogod látni, és el fogsz ámulni.
 • Megkapod a jobb agyféltekés kreatív írás módszertant is, amivel garantáljuk, hogy soha többé nem leszel ötlettelen, és meg is tudod írni azt a 350 témát.
 • Adunk közel tíz, ott helyben megírt cikket – te írod meg természetesen, kipróbálva magadat és a jobb agyféltekés módszert.
 • Fel is olvashatod (létszámtól függő, hogy mindent fel tudtok-e olvasni, lehet, hogy csak 5-öt a tízből)
 • A közönség reagál, véleményez, tanácsol.
 • Úgy egyébként semmi csicsázásra nem számíts, csak kőkemény munkára. Ez alatt az egy nap alatt több heti írói munkát is letudhatsz!
 • Reggeltől-estig írás. (Ha az eddigiekből nem derült volna ki:))
 • Ennek a napnak a legfőbb célja, hogy CSINÁLD.
 • Ha kérdezel, válaszolunk.
 • Mindezeket nemcsak blog, hanem FB oldalak tartalommal való megtöltésére is használhatod.

Miről NEM szól a RitArt Blog Workshop?

 • Nem lesznek hosszas beszélgetések, élménybeszámolók, és networking.
 • Nem lesz elmélet sem értékesítésről, sem marketingről, sem a blog felépítéséről, sem a technikai megoldásokról.
 • Nem lesznek hókuszpókuszolások és előadások.
 • Nem lesz elmélet az írásról ott helyben, de kapsz a tréning után segédanyagokat, hogy az örökre megmaradjon, hogy mit miért csináltál a workshopon úgy, ahogy.
 • Nem lesz kritika, stíluscsiszolás és a szövegek apró alkotórészekre való cincálása sem. Ettől függetlenül csodálatos cikkeket fogsz írni, majd meglátod.

Kiknek szól?

Azoknak a bloggereknek és Facebook-oldal tulajdonosoknak, akik a jövőben is szeretnék elkápráztatni az Olvasóikat az egyedi és minőségi írott tartalommal.

Kiknek nem szól?

Azoknak nem szól, akik pszichiátriai kezelés, vagy pszichiátriai drogok hatása alatt állnak. Ha gyógyszert szedsz – nyugtató, altató, stb. -, mindenképp kérd ki a szakorvos véleményét, és csak akkor jelentkezz a tréningre, ha ő a beleegyezését adta!

Mennyibe kerül a RitArt Blog Workshopon való részvétel?

Bruttó 29 990,- a részvételi díj

Gyakran Ismételt Kérdések

 • “Még nincs blogom, de tervezem az indítását, jöhetek?”
  Igen!
 • “Már van blogom, sikeres is, de mindig félek attól, hogy kifogyok az ötletekből. Jöhetek?”
  Igen!
 • “Valaha sikeres blogom volt, de kiürült, mert nem írtam rá régóta. Van esély feléleszteni az itt tanultakkal?”
  Igen!
 • “Egyszer már elkezdtem blogolni, de pár cikk után abba is hagytam. Szerinted lehet még folytatni?”
  Igen!
 • “Én vagyok a világon a legsikeresebb blogger, van értelme még tanulnom?”
  Mindig van :).
 • “Csak Facebook oldalam van, tudom azon hasznosítani az itt tanultakat?”
  Igen!
 • “Egész nap írunk? Ki lehet azt bírni egyáltalán?”
  Igen! Sőt, vidáman, élvezettel fogod végigcsinálni a napot!
 • “Vihetek magammal laptopot?”
  Igen, mindenképp!
 • “Gyerekek is részt vehetnek?”
  Ha blogolni szeretnének, akkor igen 🙂 (12 éves kortól)

MIKOR ÉS HOGYAN KELL FIZETNI?

Bármelyik időpontra is jelentkezel, a fizetési határidő a jelentkezéstől számított 8 naptári nap. Kérlek, csak úgy jelentkezz, hogy biztosan tudod, ezt a fizetési határidőt tartani tudod. Fizetni 8 napon belül kell, de ha az általad megjelölt időpontig nincs már hátra 8 nap, akkor a tréning ELŐTTI utolsó napig, mert csak így tudod biztosítani a részvételedet! Természetesen, ha közbejön számodra valami, ami ütközik az előre kifizetett tréning időpontjával, akkor a tréning napjáig lehetőséged van lemondani a részvételt – lásd szerződési feltételek -, és ez esetben a pénzt hiánytalanul visszafizetjük számodra, továbbá más időpontokra is átteheted a jelentkezésedet.

 

 

KI TARTJA  A TRÉNINGEKET?img_1781

Köbli Szilvia, a RitArt Academy vezető trénere, aki 2013-ban maga is Vidi Rita módszerével vált íróvá. A kétnapos tréning végére megfogalmazódott célja: minél több embernek lehetőséget adni a tanfolyamon átélt élmények megtapasztalására. Ennek érdekében részt vett az első tréner képzésen, majd a RitArt Academy franchise partnere lett. Még több információt találsz a RÓLAM menüpontban.

 

JELENTKEZÉS

Név*
Email*
Email még egyszer*
Irányítószám*
Város*
Utca, házszám*
Telefonszám*
Számlázási név
Számlázási cím
Dátum, amelyre jelentkezel*
Kedvezmények*
Elfogadom a szerződési feltételeket*
Hol hallottál a jobb agyféltekés tréningekről?*


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

A JELENTKEZEM gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

 

I. JOGI HÁTTÉR

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést!

FIGYELEM! A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Köbli Szilvia egyéni vállalkozóval kötöd. Székhely: 7723 Erdősmecske, Petőfi u. 59.  Adószám: 67765720-1-22 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107441/2016.

A számlázás elektronikusan történik, e-mailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

A vállalkozás panaszkezelése e-mailben történik: kapcsolat@boldogulo.hu

A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Baranya Megyei Békéltető Testület Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109. Telefonszáma: (72) 507-154 E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu

A szolgáltatás teljes árát, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kör leírását a megrendelő űrlap fölött találod.

A szolgáltatás ára nem fedezi a tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.

Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.

Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

Tárhelyszolgáltató:  3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, hostcontact@megacp.com

Hírlevél küldőnk, a ListaMester szoftver tulajdonosa és üzemeltetője, a Bithuszárok Bt. Biatorbágy. Cégjegyzékszám: 13-06-065996. E-mail:info@bithuszarok.hu

 

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés

Fizetési adatok: CSAK A JELENTKEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN FIZESS!

Banki átutalás vagy befizetés: KÖBLI SZILVIA 11731001-21216860 OTP BANK

 

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS LEMONDÁSI JOGRÓL

 

A szolgáltatás teljesítése előtti esetben: A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés-felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben a kapcsolat@boldogulo.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése utáni esetben: A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződés-felmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A RitArt Academy tréningjeinek és anyagainak jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója, valamint a RITART ACADEMY LTD, a franchise tulajdonosa és a kiadványok felelőse.

V. KAPCSOLATFELVÉTEL

kapcsolat@boldogulo.hu vagy +3620/5404966 Köbli Szilvia

 

Készült: 2016. október 20.