Ajándékutalvány

Mi lehetne nagyobb ajándék, mint a magunkra szánt idő? Ajándékozd meg szeretteidet (vagy akár magadat) egy felejthetetlen élménnyel!

A jobb agyféltekés kreatív írás ajándékutalvány beváltható a Dél-Dunántúlon szervezett képzésekre a vásárlástól számított 1 évig.

Az ajándékutalvány névre szóló, jó minőségű papírra nyomtatva elsőbbségi levélként postázzuk a részedre, hogy semmi más dolgod ne legyen, mint átadni a megajándékozottnak. Az általad választott tréning  értéke nem szerepel az ajándékutalványon.

A megajándékozottnak regisztrálnia kell a neki megfelelő időpontra és helyszínre, és a tanfolyam reggelén be kell mutatnia az ajándékutalványt. Más dolga nincs is, mint élvezni az írás nyújtotta határtalan szabadságot

és felfedezni magában a csodát!

Kinek érdemes jobb agyféltekés kreatív írás utalványt ajándékozni?

  • aki elmúlt 12 éves
  • szeret olvasni
  • szeret új dolgokat kipróbálni
  • nyitott a világra és a lehetőségekre

Melyik képzésekre vásárolhatok ajándékutalványt?

Jelenleg az Író születik és a Blogger Workshop tréningekre lehet ajándékutalványt vásárolni. A képzések helyszíne Pécs, Kaposvár és Szekszárd. A megajándékozott választhatja ki, hogy milyen képzésen és melyik helyszínen szeretne részt venni.

Árak

Író születik teljes áru tréning 39.990 Forint

Író születik diák kedvezménnyel (akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha biztosan tudod, hogy a megajándékozott rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal) 19.450 Ft

Blogger Workshop teljes áru képzés 29.990 Ft

Blogger Workshop diák kedvezménnyel (akkor válaszd ezt a lehetőséget, ha biztosan tudod, hogy a megajándékozott rendelkezik érvényes diákigazolvánnyal) 14.990 Ft

Hogyan vásárolhatok ajándékutalványt?

Töltsd ki a megrendelő űrlapot, ezután e-mailben küldjük a fizetési információkat. Fizetni kizárólag átutalással, vagy banki befizetéssel lehet (OTP Bank). A pénz beérkezése után e-mailben kapod meg a számlát és a következő munkanapon postára adjuk az ajándékutalványt.
 

Név*
Email*
Email cím megerősítése*
Számlázási név*
Számlázási cím*
Postázási cím (ha eltér a számlázási címtől)
Az ajándékutalványra kerülő név*
Melyik ajándékutalványt választod?*
Elfogadom a szerződési feltételeket*ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

 

A JELENTKEZEM gomb megnyomásával elfogadod az alábbi szerződési feltételeket:

 

I. JOGI HÁTTÉR

A tréningen való részvételnek feltétele a csoport egészének, a csoportot alkotó személyeknek, és a tréner munkájának a tiszteletben tartása, illetve a tréning légköréhez illeszkedő magatartás tanúsítása. A nem megfelelő hozzáállással és viselkedésmóddal bíró résztvevőket a csoport eredményeinek és az egyéni munka minőségének biztosítása érdekében megkérjük a tréningről való távozásra. Ez esetben a tréning részvételi díjat visszafizetjük a távozó számára. Köszönjük a megértést!

FIGYELEM! A tréningen használt módszerek alkalmazását nem javasoljuk azoknak, akik pszichiátriai kezelés alatt, illetve pszichiátriai szerek befolyása alatt állnak. Ha ilyenfajta kezelés vagy gyógyszerezés alanya vagy, akkor kérd az orvosod véleményét és beleegyezését, mielőtt eljössz a tréningre, vagy elmész bármilyen jobb agyféltekés képzésre! Ezen figyelmeztetésünk figyelmen kívül hagyása okán kialakult állapotokért és helyzetekért semmiféle felelősséget nem vállalunk.

 

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről is szóló, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a Jelentkezem gombra való kattintással Köbli Szilvia egyéni vállalkozóval kötöd. Székhely: 7723 Erdősmecske, Petőfi u. 59.  Adószám: 67765720-1-22 Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-107441/2016.

A számlázás elektronikusan történik, e-mailben küldjük a hivatalos, törvényeknek megfelelő elektronikus számlát. Papír alapú számlát nem áll módunkban kiállítani, sem postázni.

A vállalkozás panaszkezelése e-mailben történik: kapcsolat@boldogulo.hu

A vállalkozás székhelye szerint illetékes békéltető testület: Baranya Megyei Békéltető Testület Címe: 7625 Pécs, Majorossy Imre u. 36. Levelezési címe: 7602 Pécs, Pf. 109. Telefonszáma: (72) 507-154 E-mail cím: bekelteto@pbkik.hu

A szolgáltatás teljes árát, a kedvezményekkel csökkentett árakat és a kedvezményezetti kör leírását a megrendelő űrlap fölött találod.

A szolgáltatás ára nem fedezi a tréningen való részvétel esetén a fogyasztó (vevő) utazási, élelmezési, szállási költségeit. Ezeket a költségeket a résztvevőnek magának kell állnia.

Fenntartjuk annak jogát, hogy indokolt – vis major – esetben a meghirdetett tréningvezető helyett egy másik trénerünk vezesse a tréninget.

Indokolt és kivételes esetekben – vis major – a helyszínváltozás jogát fenntartjuk.

Tárhelyszolgáltató:  3in1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III/11, hostcontact@megacp.com

Hírlevél küldőnk, a ListaMester szoftver tulajdonosa és üzemeltetője, a Bithuszárok Bt. Biatorbágy. Cégjegyzékszám: 13-06-065996. E-mail:info@bithuszarok.hu

 

II. FIZETÉSI MÓDOK ÉS ADATOK

Elfogadott fizetési módok: előre utalás, vagy banki befizetés

Fizetési adatok: CSAK A JELENTKEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA UTÁN FIZESS!

Banki átutalás vagy befizetés: KÖBLI SZILVIA 11731001-21216860 OTP BANK

 

III. A FOGYASZTÓT MEGILLETŐ ELÁLLÁSI ÉS LEMONDÁSI JOGRÓL

 

A szolgáltatás teljesítése előtti esetben: A fogyasztót megilleti a 14 munkanapos elállási, illetve szerződés-felmondási jog, még a szolgáltatás TELJESÍTÉSE ELŐTT. A szerződés felmondását, vagy a szerződéstől való elállási szándékot egy egyszerű szöveges e-mailben a kapcsolat@boldogulo.hu címre küldve. A tárgymezőbe írd be, hogy „lemondás”, vagy „elállás”, vagy „felmondás”, a levél törzsébe pedig a megrendelésed időpontját, és a megrendelő nevét, illetve azt a tényt, mely szerint elállsz a szerződéstől. Összegezve: a tréning ELŐTT bármikor elállhatsz a szerződéstől.

A szolgáltatás teljesítése utáni esetben: A fogyasztó nem jogosult a 14 munkanapos elállási illetve szerződés-felmondási jogával élni, a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól rendelkező 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 29. § a) bekezdése értelmében. Összegezve: a rendelet értelmében a tréning UTÁN már nem élhetsz a 14 napos elállási, vagy szerződésfelbontási jogoddal, mert ez a jog a teljesítéssel egyidejűleg megszűnik.

 

IV. SZERZŐI ÉS SZOMSZÉDOS JOGOK

A RitArt Academy tréningjeinek és anyagainak jogtulajdonosa Vidi Rita, a módszer kitalálója és kidolgozója, valamint a RITART ACADEMY LTD, a franchise tulajdonosa és a kiadványok felelőse.

V. KAPCSOLATFELVÉTEL

kapcsolat@boldogulo.hu vagy +3620/5404966 Köbli Szilvia

 

Készült: 2016.október 20.